Golf, boende & mat. Allt inom 50 meter.

Ta fram golfklubborna och ge dig ut på banorna i Borstahusen. Med vacker utsikt över Öresund och Ven. Här i söderns milda klimat är golfsäsongen extra lång. Den börjar tidigt på året och slutar sent.

I Borstahusen bjuds du på en komplett golfresort. Du har golfbanor, riktigt bra restaurang och boende på gångavstånd – för långa golfdagar och sköna kvällar med mat och dryck.

Med de populära, prisvärda och anrika banorna, och några av landets högst rankade en bilfärd bort, kan vi ge dig en spännande golfupplevelse. Ge dig ut på de två 18-hålsbanorna med en slående vy över Öresunds klarblanka hav och Hillesborgs grönskande backar. Den populära Erikstorpsbanan, som är par 71, erbjuder en spännande kombination mellan park- och seaside. Hillesborgsbanan, som är par 70, ställer utmanande krav på spelstrategin. Vi har direkt access och ordnar både din greenfee och starttid.

Inom en timmes bilfärd har du mer än 70 banor att välja på. Vi har samarbete med ett flertal golfklubbar i närområdet och kan erbjuda omväxlande golfupplevelser för alla.

Kicka igång golfåret med en premiärtur hos oss. Vi skräddarsyr paketresan för vännerna liksom företaget.

För offert eller bokning går det bra att skicka ett mail direkt till bokning@motesplatsborstahusen.se