Borstahusens Relaxavdelning ligger i vår receptions- byggnad och här har du en vidunderlig utsikt över Ven och Öresund.

I vår relax kan du njuta av bland annat vår underbara bubbelpool, torrbastu med panoramafönster samt uppfriskande kall hink. Njut av havets lugn med en kopp te i handen i våra relaxbäddar.

Ett besök för 2 timmar kostar 150:-/person och är man en större grupp (ca 10-12 personer) och vill abonnera hela avdelningen så kostar det 2500:- för 2 timmar. Vid ett besök kan man välja att hyra handduk/badtofflor för 50:-/person eller ta med eget.

Det är endast vid abonnering av relaxen man får medtaga egen dryck och snacks. I affären säljs både vatten och annan dryck om man önskar ta med detta upp. Tänk på att inget av glas får medtagas in i relaxavdelning.

Våra öppettider i relaxen är för tillfället 09.00 – 19.50.

För att boka kan ni välja att antingen ringa oss eller maila oss.

E-post: bokning@borstahusen.se
Hemsida: www.borstahusen.se
Telefon: +46 418 108 37

Önskar ni någon behandling innan, efter eller under tiden ni är i vår relaxavdelning?

Boka detta i samband med er vistelse för att garantera att det finns tider för er behandling.

Vi samarbetar Mariella Duch som har lång erfarenhet av ansiktsbehandlingar och avslappnande massage samt Hawa Touray som är vårt nya tillskott i byggnaden och driver Njuta i Borstahusen som erbjuder allt från avancerade hudvårdsbehandlingar som microneedling till avslappnande friskvårdsbehandlingar som massage och ansiktsmassage.

För att boka in er på en behandling hos Mariella.

Kontakta henne på antingen mariellasbryn@gmail.com alternativt via telefon på 0761-673533 eller boka direkt via mariellasbrynoskonhet.bokamera.se

För att boka in er på en behandling hos Hawa.

Kontakta henne på antingen hawa@njutaiborstahusen.se alternativt via telefon på 0735-627803