Huset är på 50 kvadratmeter och har stort allrum med kök i en öppen planlösning, tre sovrum med två enkelbäddar i två rum och 3 enkelbäddar i det tredje. I stuga 27 är det dock ett sovrum med en enkelsäng och 4 enkelbäddar i det tredje.

Det tredje sovrummet ligger på andra våningen. Dit upp leder en trappa som har grind med tanke på barnsäkerheten. Alla A-husen har toalett och dusch.

I köket finns kyl, frysfack, spis med ugn, mikrougn, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare och porslin för sex personer. Stugan har TV och trådlös Internetuppkoppling. Det finns också en generös trädgård till varje hus med utemöbler för 7 personer.

Sänglinne och slutstädning är tillval som du lägger till när du bokar din stuga. Grill till uteplatsen kan ni också hyra till och då ingår kol och tändvätska till första grillning. Grillen får ni ha hela vistelsen. Det går givetvis bra att ombesörja alla tillvalen själv om ni så vill.

Husdjur är välkomna i alla hus men kräver ett husdjurstillägg och köp av slutstädning. Bara köp till ett husdjurstillägg samt slutstädning i tillvalen när ni bokar.