Kvarteret Erikstorp

Vi är extra stolta över vårt mat och dryckesutbud på anläggningen, så stolta att de fått ett eget kvarter på anläggningen. Kvarteret Erikstorp.

Här är alla välkomna såväl stor som liten. 

Kvarteret består i nuläget av två restauranger och en deli. Erikstorp och Brasseriet är restaurangerna.

På Erikstorp öppnar vi lite senare om dagen och har öppet långt in på kvällen. Här hittar ni fantastiska stenugnsbakade pizzor, ost & chark, cocktails och mycket annat gott. Vi har också vår a la carté meny med temat Matresan, bege er ut med oss och upptäck det bästa från hela världen. Ni sitter lummigt utomhus i vår härliga trädgård eller mysigt inomhus i vår sekelskiftesgård.

Brasseriet

Brasseriet däremot har öppet hela dagen. Här serveras comfort food med hög kvalité. Ni hittar rätter såsom hamburgare, fish n chips, pytt-i-panna, grillade mackor och mycket annat gott. Restaurangen består till stor del av en soldränkt uteservering och ligger precis in till golfbanans avslutnings hål. Nytt till säsongen är en ny inglasad matsal och en härlig lounge. Här är perfekt att umgås och bara ha det bra. Här kommer vi också visa de stora sporthändelserna.  Brasseriet har snabbt blivit ett uppskattat tillskott i kvarteret och är en ny favorit bland så väl turister och golfare som lokalbefolkning.

Kvarteret Erikstorps målsättning är att ständigt vara under utveckling och med en ambition att erbjuda en solid matupplevelse. 

Kvarteret drivs av hyggliga människor med olika bakgrund, men med ett gemensamt och brinnande intresse för god mat & dryck. Vi vill dela med oss av en välkomnande atmosfär med högt i tak. Vi lyfter gärna hantverket. Råvaran hanteras med flinka fingrar och stor respekt, men mat ska inte vara komplicerad och inte heller överanalyseras. Mat ska helt enkelt vara god och ätas tillsammans med människor man tycker om.

Varmt välkomna till oss!